Waarvoor u Panne van Soest kunt inschakelen

Onze diensten

Huren

Bent u van plan een huis te huren? Ook dan bent u bij Panne van Soest aan het juiste adres. Panne van Soest heeft een portfolio met woonhuizen, appartementen en studio’s te huur voor een korte of lange periode. Zowel voor expats met een langere verblijfsduur alsook voor huurders die juist een tijdelijk onderkomen zoeken – ons team van vrouwen denkt graag met uw persoonlijke situatie mee.

VERHUUR
Liever uw eigen huis of appartement verhuren? Daarvoor kunt u de kennis, ervaring en expertise van Panne van Soest inschakelen. Want natúúrlijk wilt u weten waaraan u begint. Welke rechten hebben huurders? Welke plichten en mogelijkheden heeft u? En – niet geheel onbelangrijk – hoeveel huur kunt u eigenlijk vragen? Panne van Soest berekent wat uw huis of appartement kan opleveren in de regionale huurmarkt en zorgt indien gewenst voor de complete verhuur. Dat betekent dat ons team in rap tempo op zoek zal gaan naar een betrouwbare huurder alsook de afspraken contractueel zal vastleggen, zodat u hier geen omkijken naar heeft.

BEHEER
Veel meer de behoefte om het complete beheer aan Panne van Soest uit te besteden? Een slim besluit! Sinds jaar en dag beheert ons team van experts immers verhuurde huizen voor eigenaren. Als eigenaar wordt u dan volledig ontzorgd, de huurpenningen worden maandelijks geïnd en aan u doorgestort en storingen worden adequaat en op korte termijn opgelost – Panne van Soest regelt het allemaal voor u!

Maak vrijblijvend een afspraak