Kantoor met vakvrouwschap

Over ons

Vrouwenkantoor

Panne van Soest is een gedreven makelaarskantoor met een vrouwelijk karakter. Niet geheel verwonderlijk, met zes professionele vrouwen aan het roer. Van beëdigd makelaars en makelaars in opleiding tot energieke officemanagers – ons team van Panne van Soest vormt bovenal een hecht geheel of zoals wij zelf zeggen: ‘een tweede familie’.

Panne van Soest staat voor gedreven vakvrouwschap. Met een flinke dosis empathie en betrokkenheid staan wij onze klantenkring bij. Gedreven door data en deskundigheid zijn zij ruim 30 jaar lang een begrip in de regio. Het zal u ook niet verbazen dat ‘betrouwbaarheid’ en ‘kwaliteit’ bij Panne van Soest hoog in het vaandel staan.


De vrouwen achter Panne van Soest

Ons team

Beëdigd makelaar (RMT)

Henriette van de Panne

Ruim dertig jaar geleden begonnen en nog steeds overlopend van enthousiasme is Henriette een toegewijde adviseur. Als beëdigd makelaar kent zij deze regio als de beste.

Beëdigd makelaar (RMT)

Monique Heemskerk

Naast haar werk als makelaar is Monique de onbetwiste specialist op het gebied van taxaties in onze regio. Met haar jarenlange ervaring en absolute talent voor het vak is zij een grote en vaste waarde voor Panne van Soest.

Assistent-makelaar in opleiding

Maaike van der Vlugt

Waar Maaike ooit Panne van Soest binnenstapte als ondersteuning voor de vele taxaties, heeft zij zich in korte tijd ontpopt tot assistent-makelaar in spé. En hoe! Een rol die binnenkort bovendien officieel wordt.

Makelaar in opleiding

Chantal Weissbach

Chantal combineert haar werk bij Panne van Soest momenteel met een opleiding, waarna ze zich officieel makelaar mag noemen – een aanvulling op ons team van makelaars!

Officemanager

Tamara Noort

Wie contact opneemt met Panne van Soest, kan Tamara niet mislopen. Sinds 2007 is zij al werkzaam in de makelaardij. Samen met Manon vormen zij de spil van ons team en houden het overzicht binnen de organisatie. Zij regelen al onze afspraken en weten alles in goede banen te leiden. Een grote waarde!