Kantoor met vakvrouwschap

Over ons

Vrouwenkantoor

Panne van Soest is een gedreven makelaarskantoor met een vrouwelijk karakter. Niet geheel verwonderlijk, met vier professionele vrouwen aan het roer. Van beëdigd makelaars en assistent makelaars tot energieke officemanagers – ons team van Panne van Soest vormt bovenal een hecht geheel of zoals wij zelf zeggen: ‘een tweede familie’.

Panne van Soest staat voor gedreven vakvrouwschap. Met een flinke dosis empathie en betrokkenheid staan wij onze klantenkring bij. Gedreven door data en deskundigheid zijn zij ruim 40 jaar lang een begrip in de regio. Het zal u ook niet verbazen dat ‘betrouwbaarheid’ en ‘kwaliteit’ bij Panne van Soest hoog in het vaandel staan.


De vrouwen achter Panne van Soest

Ons team

Beëdigd makelaar (RMT)

Henriette van de Panne

Bijna veertig jaar geleden begonnen bij dit prachtige bedrijf en nog steeds overlopend van enthousiasme is Henriette een toegewijde makelaar/taxateur. Als beëdigd makelaar kent zij deze regio als de beste.

Assistent Register Makelaar Taxateur

Lisette van der Mark

Lisette is geen onbekende in de makelaardij. Haar professionaliteit combineert zij met passie: de begeleiding bij aan/verkoop of verhuur gaat gepaard met professionaliteit enthousiasme, gezelligheid, oprechtheid en betrokkenheid. Door de open manier van communiceren stelt zij mensen, als vanzelfsprekend, snel op hun gemak, waardoor gesprekken soepel verlopen en vele deuren opengaan.

Officemanager

Tamara Noort

Wie contact opneemt met Panne van Soest, kan Tamara niet mislopen. Sinds 2007 is zij al werkzaam in de makelaardij. Zij is de spil van ons team en houd het overzicht binnen de organisatie. Zij regelt al onze afspraken en weet alles in goede banen te leiden. Een grote waarde!

Commercieel Medewerker

Esther van Dijk

Esther richt zich op de administratieve en organisatorische taken bij ons op kantoor. Bovendien kun je Esther bijna niet mislopen, wanneer je contact opneemt met Panne van Soest Makelaars.