(Ons kantoor is op afspraak geopend)

Coronavirus

Graag melden wij u, in het kader van het Coronavirus, dat wij voorzorgsmaatregelen treffen en zoveel mogelijk rust bewaren.

Wij volgen hierbij vanzelfsprekend steeds de meest recente richtlijnen van het RIVM, alsmede de aanbevelingen en adviezen van onze beroepsorganisatie VBO. Hierbij proberen wij een zorgvuldige afweging te maken tussen uw commerciële belangen en de gezondheidsrisico’s. Wij vinden het belangrijk om onze klanten en makelaars de ruimte te bieden voor minder sociaal contact en nemen daarom maatregelen.
Hieronder staan enkele voorzorgsmaatregelen welke wij zullen hanteren c.q. welke wij van onze klanten vragen:

• Bij het plannen van de afspraken voor bezichtigingen wordt de bezoeker gevraagd contact op te nemen met ons kantoor wanneer de bezoeker zich slecht gaat voelen voor de geplande bezichtiging. Wij maken dan een nieuwe afspraak met de bezoeker.
• Wij schudden geen handen met bezoekers/opdrachtgevers.
• Tijdens (bezichtigings)afspraken worden zoveel mogelijk de handen gewassen.
• Wij zijn voorzichtig, relativeren en houden waar mogelijk minimaal 1,5 meter afstand.
• Wij houden ons aan het advies van het RIVM om sociale contacten zoveel mogelijk te minimaliseren.

Bezichtigingen:
Op onze website en op Funda kunt u de panden online bezichtigen. Mocht u naar aanleiding daarvan serieuze interesse hebben in het pand belt u ons dan voor het plannen van een bezichtigingsafspraak.

Gedurende kantoortijden, maar ook daarbuiten, zijn wij uiteraard telefonisch en per e-mail bereikbaar. Mocht u ons niet direct aan de telefoon krijgen laat u dan een voicemailbericht achter zodat wij u kunnen terugbellen.

Kantoor met vakvrouwschap

Panne van Soest

Kantoor met vakvrouwschap

Panne van Soest Makelaars

Panne van Soest is een jong en gedreven NVM-makelaarskantoor, aangevoerd door ons zestal ambitieuze vrouwen. Met een persoonlijke en gedegen aanpak zetten wij onze vakkennis in voor onze klanten. Van de verkoop en aankoop van bestaande- en nieuwbouw tot de taxatie en verhuur hiervan – met moderne technieken en gevoel voor ieders situatie streeft Panne van Soest steevast naar het hoogst haalbare. En dat alles met een flinke dosis enthousiasme, empathie en ervaring!

Onze diensten

Panne van Soest is een allround makelaarskantoor waarbij u aan het juiste adres bent voor de verkoop en aankoop van uw huis alsook de taxatie en verhuur hiervan. Dankzij dit brede scala aan kwaliteiten zijn wij breed inzetbaar. Meer weten over de diverse diensten van Panne van Soest?

Over ons

Panne van Soest is hét vrouwelijke makelaarskantoor waar u zich als klant direct thuis voelt. Zo staat persoonlijk en warm contact bij ons voorop en begeleiden wij u stap voor stap én proactief door uw persoonlijke proces. Niet voor niets hebben we daardoor veel herhalingsklanten.

Zit er iets voor jou bij?

Ons aanbod

BEKIJK ONS EXLUSIEVE AANBOD

Panne van Soest Exclusive

Neem contact met ons op

Geversstraat 75 | 2341 GD | Oegstgeest | Tel: 071-5152555

Mail ons!