Kantoor met vakvrouwschap

Panne van Soest Makelaars

Panne van Soest is een jong en gedreven NVM-makelaarskantoor, aangevoerd door ons viertal ambitieuze vrouwen. Met een persoonlijke en gedegen aanpak zetten wij onze vakkennis in voor onze klanten. Van de verkoop en aankoop van bestaande- en nieuwbouw tot de taxatie en verhuur hiervan – met moderne technieken en gevoel voor ieders situatie streeft Panne van Soest steevast naar het hoogst haalbare. En dat alles met een flinke dosis enthousiasme, empathie en ervaring!

Nieuw Rijnvaert fase 3a

53 royale woningen te onderscheiden in 5 typen.

Bekijk

70% verkocht!! Nog enkele appartementen beschikbaar

Paviljoen in den Houte

20 luxe en duurzame appartementen op Landgoed in den Houte

Bekijk

Onze diensten

Panne van Soest is een allround makelaarskantoor waarbij u aan het juiste adres bent voor de verkoop en aankoop van uw huis alsook de taxatie en verhuur hiervan. Dankzij dit brede scala aan kwaliteiten zijn wij breed inzetbaar. Meer weten over de diverse diensten van Panne van Soest?

Over ons

Panne van Soest is hét vrouwelijke makelaarskantoor waar u zich als klant direct thuis voelt. Zo staat persoonlijk en warm contact bij ons voorop en begeleiden wij u stap voor stap én proactief door uw persoonlijke proces. Niet voor niets hebben we daardoor veel herhalingsklanten.

Zit er iets voor jou bij?

Ons aanbod

BEKIJK ONS EXLUSIEVE AANBOD

Panne van Soest Exclusive

Neem contact met ons op

Geversstraat 75 | 2341 GD | Oegstgeest | Tel: 071-5152555

Mail ons!